VABILO NA LITERARNI VEČER PB IDRIJA

Datum dogodka: 
05/04/2018

Psihiatrična bolnišnica Idrija vabi na predstavitev romana zdravnice psihiatrinje in nekdanje dolgoletne sodelavke mag. Milade Pavlović "Igrivo življenje". Predstavitev bo potekala v torek, 8. maja 2018, ob 16. uri v veliki predavalnici Psihiatrične bolnišnice Idrija. Z avtorico romana se bo pogovarjala zdravnica Alenka Höfferle Felc.

Skozi iskriv pogovor obeh izkušenih zdravnic bomo z junakinjo romana Tino potovali po knjigi, ki odstira polje vsiljene identitete pokorne, plahe, ponižne žene, ki pa ji sla po življenju vendarle pomaga, da se upre zahtevam po podrejenosti in premaga strah pred samostjo. Novo doživetje radosti ji pomaga k novi istovetnosti. V spremni besedi avtorica pojasnjuje psihološke posebnosti junakinje, vpete v preteklost in sedanjost.

Avtorica mag. Milada Pavlović je zdravnica,specialistka psihiatrije, psihoterapevtka in sodna izvedenka iz psihiatrije..Polnih 29 let je bila zaposlena v Psihiatrični bolnišnici Idrija, kjer je osnovala Oddelek za psihoterapijo. Doslej je napisala vrsto besedil, ki sodijo v strokovno literaturo z njenega področja.

O bolnišnici

Ne spreglejte

PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA IDRIJA

Pot sv. Antona 49
5280 Idrija
Slovenija

Informacije

(od 6.00 do 22.00)

Pomoč v duševni stiski

(od 19.00 do 7.00)