Pomembno obvestilo za uporabnike storitev

Spoštovani uporabniki zdravstvenih storitev Psihiatrične bolnišnice Idrija,

v kolikor prihajate na sprejem na zdravljenje v bolnišnico ali na ambulantni pregled/preiskavo, ki poteka v bolnišničnih prostorih, se obvezno najavite  pri vstopni točki, to je pri receptorju bolnišnice. Receptor vas bo usmeril na označeno mesto, kjer počakate na medicinsko sestro oz. zdravstvenega delavca. V primeru, da imate vročino, kašelj, občutek težkega dihanja in ste v zadnjih 14 dnevih potovali ali bivali v drugih državah vas prosimo, da o tem obvezno seznanite že receptorja bolnišnice.

Zaradi epidemiološke situacije je bolnišnica prilagodila tudi delo v psihiatričnih ambulantah in v ambulantah kliničnega psihologa. Da bi zmanjšali tveganje prenosa okužb, se do nadaljnjega omeji neposredno izvajanje ambulant in psihiatričnih zdravstvenih storitev za osebe s psihično motnjo na tiste z nujnimi stanji, paciente s poslabšanjem psihičnega stanja in obravnavo prvih primerov. Pacienti, ki so naročeni na nenujne kontrolne preglede, bodo najkasneje dva dni pred pregledom  po telefonu prejeli ustrezna navodila ravnanja. Pacienti, ki so naročeni na prvi pregled in pacienti s poslabšanim psihičnim stanjem, bodo obravnavani v skladu s terapevtskimi diagnostičnimi postopki.
 

Za bolnišnico še vedno velja ukrep popolne prepovedi obiskov na vseh oddelkih bolnišnice in celotnem območju bolnišnice!

Hvala za razumevanje!

 

Uprava bolnišnic

O bolnišnici

Ne spreglejte

PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA IDRIJA

Pot sv. Antona 49
5280 Idrija
Slovenija

Informacije

(od 6.00 do 22.00)

Pomoč v duševni stiski

(od 19.00 do 7.00)