Obvestilo za uporabnike ambulantnih storitev

Zaradi zmanjševanja tveganja prenosa okužbe COVID-19 se bodo v neposredno (osebno) obravnavo sprejemali uporabniki zdravstvenih storitev oz. pacienti, ki potrebujejo nujno obravnavo, tj. tisto obravnavo, pri kateri bi opustitev ali preložitev izvedbe lahko vodila v poslabšanje zdravstvenega stanja, pacienti s poslabšanjem psihičnega stanja in obravnava prvih primerov.
 

Izvajanje zdravstvenih storitev bo potekalo na način, da se zmanjša tveganje prenosa okužbe med uporabniki zdravstvenih storitev ali med uporabniki zdravstvenih storitev in zdravstvenim osebjem. Vse uporabnike zdravstvenih storitev, ki boste naročeni na obravnave, zato prosimo, da: 

-      na pregled prihajate popolnoma zdravi (z negativno epidemiološko anamnezo in brez prisotnih, niti najmanjših, znakov za okužbo dihal);

-      se strogo držite termina obravnave, na katerega ste naročeni (na pregled v prostore čakalnice lahko pridete le 10 minut pred načrtovanim terminom pregleda);

-       upoštevate vse sprejete protokole in navodila osebja s priporočili za varno izvajanje posameznih storitev.

 
Ne glede na vrsto pregleda (osebni pregled, nenujni kontrolni pregled, aplikacija depo terapije) bodo uporabniki, najkasneje dan pred pregledom, po telefonu prejeli ustrezna navodila ravnanja. Uporabnike zdravstvenih storitev naprošamo, da v prostore čakalnice in ambulant vstopajo z zaščitno masko, si ob prihodu obvezno razkužijo roke ter vzdržujejo razdaljo do drugih oseb vsaj 1,5 metra.
 

Vse uporabnike zdravstvenih storitev vabimo, da spremembam v organizaciji dela sledijo tudi na naših spletnih straneh. Za morebitne druge informacije ali vprašanja povezana z ambulantnim vodenjem lahko pokličete v ordinacijskem času posamezne ambulante. Ordinacijski časi s kontaktnimi številkami vseh psihiatričnih in psiholoških ambulant so razvidni in dostopni na spletnih straneh bolnišnice.

 

Hvala za razumevanje!

UPRAVA BOLNIŠNICE
 

O bolnišnici

Ne spreglejte

PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA IDRIJA

Pot sv. Antona 49
5280 Idrija
Slovenija

Informacije

(od 6.00 do 22.00)

Pomoč v duševni stiski

(od 19.00 do 7.00)