NOVE SPLETNE STRANI

Kontakt:

Psihiatrična bolnišnica Idrija

Pot sv. Antona 49, 5280 Idrija

Informacije:
(od 6.00 do 22.00):
T:
(0)5 37 34 400
F:
(0)5 37 73 651
E:
psihiatrija@pb-idrija.si

Pomoč v duševni stiski:
(od 19.00 do 7.00)
T:
(0)1 520 99 00

NOVE SPLETNE STRANI

29.1.2013

Psihiatrična bolnišnica Idrija je v tem tednu objavila prenovljene spletne strani. Spletne strani so po novem bolj pregledne in prijazne uporabnikom, ki iščejo informacije o bolnišnici, njenih oddelkih, ambulantah ter strokovnih službah.

Pri prenovi smo posebno pozornost namenili pacientom in svojcem, ki lahko po novem na enem mestu najdejo vse praktične informacije o sprejemu v bolnišnico, ordinacijskih časih in načinu naročanja v psihološke in psihiatrične ambulante, času obiskov v bolnišnici, možnostih zasebnih telefonskih pogovorov s pacienti ter pravicah pacientov. Novost na spletni strani je obrazec za e-naročanje, ki predstavlja hitrejši in enostavnejši način naročanja na specialistične preglede. Na prenovljenih straneh objavljamo tudi več informacij o programu psihiatričnega zdravljenja v skupnosti, s katerim Psihiatrična bolnišnica Idrija skrbi za višjo kakovost zdravstvene obravnave pacientov po vrnitvi iz bolnišnice v domače okolje.
Prenovljene spletne strani prinašajo tudi vsebine za strokovno javnost, kjer bomo objavljali napovedi strokovnih dogodkov v bolnišnici, razpisana prosta delovna mesta ter koristne informacije za strokovnjake, študente in dijake.
Svoje mnenje o prenovljenih spletnih straneh Psihiatrične bolnišnice Idrija nam lahko sporočite na elektronski naslov: psihiatrija@pb-idrija.si.